Shopping cart

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti

Lemmikkitalo.fi verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa tai vaihtaa tilauksensa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Palautusoikeus ei koske avattuja ruokapakkauksia eikä yksilöllisesti räätälöityjä tuotteita, kuten nimilaattoja.

 

Tuotteen toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan tästä asiakkaalle viipymättä.

 

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Lemmikkitalo.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse osoitteeseen info(at)lemmikkitalo.fi tai puhelimitse numeroon 03-7510141 (ma-pe klo 10-18 ja la 9-15).

 

Lemmikkitalo.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimituksen estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Lemmikkitalo.fi– verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi.

Katsothan tarkemmat sopimuksen yksityiskohdat alta, tässä ovat vain pääkohdat.  

Yksityiskohtaiset toimitusehdot


1. Asiakkaaksi rekisteröityminen
2. Tuotteiden tilaaminen
3. Hinnat ja tiedot tuotteista
4. Toimitusaika
5. Toimitustavat
6. Maksutavat
7. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
8. Reklamaatiot
9. Tilauksen peruminen viivästyksen vuoksi
10. Vastuu
11. Ylivoimainen este
12. Kuvien, tekstien ja muun verkkosivujen sisältämän aineiston käyttöoikeudet
13. Yhteystiedot
14. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

1. Asiakkaaksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen on vapaaehtoista. Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, koska saat palvelua käyttäessäsi tilausvahvistuksen tekemästäsi tilauksesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Rekisteröityminen ei velvoita sinua mihinkään.

Rekisteröitymisen yhteydessä sinun on annettava ”Rekisteröidy asiakkaaksi” – sivulla kysyttävät tiedot. Huomaa, että olet vastuussa asiakastietojesi oikeellisuudesta ja päivittämisestä. Sinä olet myös vastuussa käyttäjätunnuksestasi ja salasanastasi sekä niiden salassapidosta. Sinun tulee ilmoittaa meille välittömästi, mikäli käyttäjätunnus ja salasana ovat paljastuneet ulkopuolisille tai sinulla on syytä epäillä tätä. Tunnuksilla tehdyt tilaukset sitovat asiakasta. Pidätämme itsellemme oikeuden sulkea tunnusten käyttöoikeuden milloin tahansa, mikäli meillä on syytä epäillä tunnuksia käytettävän väärin.

Antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi.


2. Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan palvelun kautta osoitteesta lemmikkitalo.fi. Sitova tilaus syntyy, kun lähetät tilauksesi ja saat meiltä tilausvahvistuksen. Mikäli tilausvahvistus ei saavu sähköpostiisi, ole yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse.


3. Hinnat  

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana. 


4. Toimitusaika

Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitukset vain Suomen alueelle.

5. Toimitustavat

Tilauksen ollessa ALLE 39,- euroa

Nouto lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä, 4,90 eur

Nouto lähikaupasta (Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä), 4,90 eur

Matkahuollon kotiinkuljetus, 8,90 eur

 

Tilauksen ollessa YLI 39,- euroa

 Nouto lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä, 0,00 eur

 Nouto lähikaupasta (Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä), 0,00 eur

   Matkahuollon kotiinkuljetus, 4,90 eur

 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Saat tekstiviestitse ilmoituksen kun tuote on noudettavissa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi (ajokortti, passi, kuvallinen henkilökortti). Tuotteen voi myös noutaa myymälästä vapaamuotoisella valtakirjalla valtuutettu muu henkilö kuin lähetyksen saaja. Säilytämme tuotetta myymälässä kaksi viikkoa.

Lemmikkitalo.fi: n vastuu tilauksesta ja toimituksesta kestää toimituksen luovutushetkeen saakka.


6. Maksutavat


Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki/Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 4,90 euroa.

Klarna tili (osamaksu): Voit maksaa tilauksesi osissa käyttäen Klarnan osamaksu -maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Alaikäiselle ei saa myydä velaksi, mikä pitää sisällään myös laskulla myymisen. Alaikäiset saavat muutoin ostaa verkkokaupoista yllämainituin ehdoin. Lemmikkitalo.fi myy alaikäisille asiakkaille ainoastaan ennakkomaksulla tai postiennakolla.

Katso tarkemmat maksutapatiedot. Huomioithan erityisesti ”Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla” - osiossa todetut seikat.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lemmikkitalo Blackbull Ky toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

7. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Kuluttaja-asiakkaillamme on täysi kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske avattuja ruokapakkauksia, eikä henkilökohtaisesti räätälöityjä tuotteita, kuten nimilaattoja.

Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä tai vahingoista, pidätämme oikeuden asianmukaiseen korvaukseen.

Pidätämme oikeuden toimittaa tuotteita asiakkaalle joka toistuvasti jättää tilatut tuotteet noutamatta.

Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 03-7510141 (ma - pe klo 10 – 18 ja la 9- 15).

Palautukset Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen:  

Lemmikkitalo Black Bull, Ostoskatu 18-20, 15500 Lahti

Sama palautusoikeus koskee viallisia tuotteita tai muuten virheellisiä toimituksia. Toimituskuluja ei tällöin peritä. Pyydämme palautusilmoituksessanne ystävällisesti mainitsemaan seuraavat seikat: 

1. Palautuksen syyn (mikäli viallinen tai väärä tuote)

2. Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

3. Haluatteko:
a.) vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai
b.) toivotteko tilalle oikean tuotteen tai saman tuotteen (ilman vikaa) ja tässä tapauksessa lisäksi
c.) voimmeko lähettää vastaavan tuotteen viallisen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen)

4. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Lemmikkitalo.fi – verkkokaupasta ostetun tuotteen voi palauttaa aina Matkahuollon toimipisteeseen, Lemmikkitalo Black Bull myymälään tai siihen lähikauppaan (Siwa, Euromarket tai Valintatalo), josta tilaus on noudettu. Pyydämme palauttamaan tilauksen täytetyn palautuslomakkeen kera ja mielellään alkuperäisessä pakkauksessa tai muutoin hyvin pakattuna. Lähetys osoitetaan yllä mainittuun osoitteeseen ja sen tulee sisältää edellä mainitut tiedot. Edellä mainitut tiedot tarvitaan tuotepalautuksen yhteydessä myös siinä tapauksessa, että tuote palautetaan myymälään.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että rahat palautetaan ilmoitetulle pankkitilille jälkikäteen kohtuullisen ajan kuluessa. Vaihto tai palautus onnistuu nopeimmin myymälässämme, osoitteessa Ostoskatu 18-20, 15500 Lahti.


8. Reklamaatiot


Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: [email protected] tai asiakaspalvelun puhelinnumeroon: 03 751 0141


9. Tilauksen peruminen viivästyksen vuoksi

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(at)lemmikkitalo.fi tai asiakaspalvelunumeroon 03 751 0141. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli toimitusaika eroaa normaalista. Lemmikkitalo.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen. Tässä tapauksessa rahat palautetaan asiakkaan tilille.


10. Vastuu

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.


11. Ylivoimainen este

Lemmikkitalo.fi ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Lemmikkitalo.fi –verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan, sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure).
Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi. Saat sähköpostiisi ilmoituksen tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli et saa ilmoitusta, ota yhteys asiakaspalveluumme.


12. Kuvien, tekstien ja muun verkkosivujen sisältämän aineiston käyttöoikeudet

Lemmikkitalo.fi -sivuilla oleva materiaali kuuluvat meille tai yhteistyökumppaneillemme. Materiaalin kopioiminen tai käyttö muuhun kuin omaan yksityiseen käyttöön ilman lupaamme on kielletty.


13. Yhteystiedot

Lemmikkitalo Black Bull (y-tunnus: 0987981-6)
Ostoskatu 18-20
15500 Lahti
03- 7510141
info(at)lemmikkitalo.fi


14. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Päijät- Hämeen käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

InSolo Verkkokauppa